Burgemeester doet ‘Tour de Tubbergen’ met raadsleden

Ans Detert Oude Weme en burgemeester Wilmien Haverkamp-Wenker
Foto: Redactie

In de afgelopen periode heeft burgemeester Wilmien Haverkamp-Wenker met alle gemeenteraadsleden individuele gesprekken gevoerd om hen nader te leren kennen. Die gesprekken vonden plaats op locaties die iets bijzonders betekenen voor de raadsleden.

Met het ene raadslid ging de burgermoeder een stukje wandelen, met de ander werd een bedrijf bezocht. Zo ging ze met Leo Stamsnieder naar de Eeshof, heeft ze met Karin Reinerink gewandeld in Harbrinkhoek en Mariaparochie, deed ze met Ronny Booijink een rondje Vasse en was ze bij Tonny Busscher op zijn boerenbedrijf. Ook raadslid Ans Detert Oude Weme ging met haar op pad. “Burgemeester Haverkamp stapt met uitgestoken hand en duidelijk in voor een praatje door het centrum van Tubbergen en bezoekt de verschillende ondernemers met zichtbare warme belangstelling.”

“Er liep een rode draad door alle gesprekken. Raadsleden hechten heel veel waarde aan een constructieve samenwerking en vinden het belangrijk dat de besluitvorming plaatsvindt in een goede sfeer. Dat vind ik heel waardevol en het maakt onze gemeenteraad heel bijzonder”, vatte de burgemeester zelf samen.

Reacties