Wie wil zich met zijn/haar bedrijf in het toekomstige Glashoes vestigen?

Entree van het gemeentehuis in Tubbergen
Foto: Redactie

Nog niet zo lang geleden is de gemeenteraad akkoord gegaan met het verder uitwerken van het Glashoes als nieuw concept voor het huidige gemeentehuis in hartje Tubbergen.

Binnen het Glashoes is er ruimte voor verschillende ondernemende initiatieven en combinaties daarvan: horeca, evenementen, tentoonstellingen, galerie, atelier, productie van kleinschalig ambachtelijk en recreatief. Maar het is ook mogelijk als ruimte voor kantoor, dienstverlening, cursussen en vergaderruimtes, onderwijs en logies te gebruiken.

Zoek je een plek?

Met een campagne roept de gemeente Tubbergen in samenwerking met Tubbergen Bruist, een projectgroep van bewoners en ondernemers, ondernemende initiatieven op om zich te melden. Met deze marktverkenning willen zij inzicht krijgen in alle partijen die zich graag willen vestigen in het Glashoes. Ook leggen zij middels een marktconsultatie de gestelde uitgangspunten voor aan de markt, zodat bij een eventueel selectieproces in een vervolgfase de criteria optimaal geformuleerd kunnen worden.

 Aanmelden

Nog t/m 5 oktober 2017 kunnen initiatieven – van klein tot groot, lokaal tot regionaal en commercieel tot maatschappelijk – zich via www.tubbergenbruist.nl aanmelden. De initiatieven hoeven niet gerelateerd zijn aan glas, maar dat mag wel.

Reacties