Kankerfonds zoekt vrijwilligers voor afdeling Tubbergen

Foto:

Iedereen wordt vroeg of laat met kanker geconfronteerd. Eén op de drie Nederlanders krijgt zelf kanker. Sinds haar oprichting in 1949 doet KWF Kankerbestrijding al het mogelijk om de verschrikkelijke ziekte terug te dringen en onder controle te brengen.Het doel van KWF is: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Het fonds zoekt vrijwilligers voor de afdeling Tubbergen:

  • Penningmeester

Als penningmeester beheer je en ben je verantwoordelijk voor de financiën van de afdeling volgens de richtlijnen van KWF Kankerbestrijding. Jouw taken bestaan o.a. uit het opstellen van de jaarrekening en het onderhouden van de contacten met de bank en het hoofdkantoor van KWF Kankerbestrijding.

  • Secretaris

Als secretaris ondersteun je het bestuur en zorg je mede voor het goed functioneren van de afdeling. Jouw taken bestaan o.a. uit het bijhouden van de administratie, het organiseren en notuleren van de bestuursvergaderingen en het organiseren van de jaarlijkse jubilarissenmiddag of -avond binnen de afdeling.

  • Evenementencoördinator

Als coördinator van evenementen ondersteun en begeleid je lokale evenementen en acties die t.b.v. KWF Kankerbestrijding georganiseerd worden. Jouw taken bestaan o.a. uit het zelf initiëren of anderen aansporen acties of evenementen voor KWF Kankerbestrijding te organiseren en het zorgdragen van de financiële afrekening hiervan.

Contact
Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Jan Puthaar, regiocoördinator: [email protected] of tel. 06-31631505.

Cookieinstellingen