Medewerkers Rabobank in actie tijdens Coöperatiedag

Ruim 200 medewerkers van Rabobank Noord Twente staken zaterdag 20 september vrijwillig hun handen uit de mouwen tijdens de Rabo Coöperatiedag. In de gemeente Tubbergen gingen medewerkers aan de slag bij vier verschillende projecten.

Een groep bewoners van verzorgingstehuis De Eeshof werden in 2 huifkarren meegenomen naar Manderveen, naar het huis van een medewerker van De Eeshof. Daar bakten Rabo-medewerkers pannenkoeken voor de groep. Deze werden in de tuin genuttigd onder het genot van een optreden van shantykoor De Schuytenvaerders.

ycqw3vut1ngbemzyronh4zhh4

Ook bij TriviumMeulenbeltZorg gingen enkele Rabo-lieden aan de slag. Hier werden de binnentuinen opgeknapt. In het Canisius in Tubbergen kwamen ruim dertig vrijwilligers/mantelzorgers bijeen voor een uitgebreide kookworkshop. Deze workshop werd volledig georganiseerd en gegeven door medewerkers van de Rabobank. Tenslotte was er een project bij dagbestedingslocatie Veldleeuwerik, onderdeel van de Twentse Zorgcentra. Deze bewoners hadden de wens om naar het Avonturenpark in Hellendoorn te gaan. De Rabobank maakte dit mogelijk en zorgde voor voldoende medewerkers ter begeleiding.

“Evenals vorig jaar namen onze medewerkers in grote getale deel aan de Rabo Coöperatiedag. Ik ben er trots op dat zo’n 200 collega’s zich in hun vrije tijd vrijwillig inzetten voor de lokale gemeenschap”, vertelt directievoorzitter Erik Jutstra. “Zelf heb ik een rondje gemaakt langs de verschillende projecten en het is prachtig om zoveel blije gezichten te zien. De Rabo Coöperatiedag is een mooie dag om iets terug te doen voor onze klanten en ons werkgebied.”

rttscu5ozh4qnvk642x5g0j4i