Gratis wasbeurt voor automobielen van bezorgers Tafeltje Dekje

Foto:

Afgelopen week hebben alle plusminus 35 vrijwilligers van bezorgdienst Tafeltje Dekje, wat vanuit de Stichting Welzijn Tubbergen (SWT) gecoördineerd wordt, een gratis wasbeurt voor hun auto aangeboden gekregen. Dit werd aangeboden door Hennie Schröder van Schröder Carwash in Tubbergen.

De vrijwilligers van Tafeltje Dekje rijden haast iedere dag van de week om mensen uit de gemeente Tubbergen van een maaltijd te voorzien. De inzet van deze vrijwilligers is zeer nodig, zeker in een tijd waarin in toenemende mate een beroep wordt gedaan op de eigen kracht van de burgers. Langs deze weg wil de SWT de vrijwilligers van Tafeltje Dekje danken voor hun inzet. Diezelfde dank is verschuldigd aan Hennie Schröder, want ook hij spreekt met dit gebaar een blijk van waardering uit voor de vele uren vrijwillige inzet. 
Tafeltje Dekje
In de gemeente Tubbergen wordt de maaltijdvoorziening voor senioren georganiseerd door de SWT. Men kan kiezen uit diepvriesmaaltijden of warme maaltijden. Er is uitgebreide keuze uit maaltijden, welke worden bereid door Slagerij Hulshof of maaltijden van Apetito. De maaltijden worden 6 dagen per week door de vrijwilligers van de Stichting Welzijn Tubbergen bezorgd.
Aanmelden
Neem contact op met de Stichting Welzijn Tubbergen als u ook wilt meehelpen. De ideële organisatie is dagelijks telefonisch te bereiken via 0546-622788 (tot 12.30 uur) en per mail via [email protected].