Vasser kerstbakjes-actie en brocante kerstmarkt geweldig succes

Foto:

Zowel de Tante Sien Esch Stars als Marie Benerink en Stan Kooij mogen trots zijn op het individueel behaalde resultaat in Vasse.

Met medewerking van leden uit allerlei geledingen van de volleybalvereniging Tante Sien Esch Stars, dus van zeer jong tot en met de seniorenleden, werden er gisteren zo’n 240 bakjes (in 2 kleuren), 70 kransen en 80 kersttakken verkocht.
Mede door de medewerking van de groene afdeling van De Carmel uit Oldenzaal, onder leiding van Ruben Braakhuis, waren er dan ook zeer fraaie stukjes in elkaar gezet. De organisatie was in handen van de activiteiten commissie,  die evenals al vele jaren hiervoor de boerderij van Schutte als uitvalbasis konden gebruiken.
Brocante kerstmarkt
Ondanks de grote concurrentie van allerlei kerstmarkten in de regio was de animo voor Vasser kersteditie van de brocante markt nog groter dan in vorige jaren. Vooral de verkoop van aardewerk en glas mocht zich verheugen in grote populariteit.
De dames Marie Benerink en Stan Kooij waren dan ook  meer dan tevreden. Als Pastoor Theo van der Sman binnenkort langskomt, zal hij erg blij zijn met de bijdrage voor de vereniging Hulp aan Sri Lanka. Vele schitterend opgemaakte kerststukken zullen de huiskamers in de regio opvrolijken. Ook deze opbrengst gaat naar die vereniging.
Er wordt daarom nu vooruit gekeken naar de zomer, voor de volgende markt in Tubbergen. De beide dames zijn al weer ijverig op zoek naar interessante items om dan in de verkoop te doen.
img2488