Nieuwe cursus ‘gitaar spelen bij het kampvuur’

Foto: CC0

Het schijnt dé manier te zijn om het hart van een vrouw te veroveren… of in elk geval een stuk sneller te laten slaan. En wie heeft er nou sowieso nog nooit over gedroomd om zelf gitaar te kunnen spelen, al was het alleen maar voor bij het kampvuur?

Kaliber Kunstenschool biedt nu de mogelijkheid om in een korte cursus een aantal leuke kampvuur liedjes te leren bespelen op gitaar. Voor eenieder – ook vrouwen – die nog nooit gitaar heeft gespeeld en het toch graag snel wil leren, is dit een hele geschikte cursus. Bij de cursus zijn gitaren aanwezig die de cursisten kunnen gebruiken tijdens de les. De eerste les begint op woensdag 22 april, om 20.00 uur.

Nieuwe cursussen

In april starten een aantal nieuwe korte cursussen bij Kaliber Kunstenschool, waaronder ook in Tubbergen. Hier wordt er een hele nieuwe cursus aangeboden, namelijk ‘gitaar bij het kampvuur’, welke wordt gegeven in De Delle.

Naast deze nieuwe cursus bestaat ook de mogelijkheid om een zogeten proeverij te doen. Dit is uitermate geschikt voor degene die alles leuk lijkt, maar niet kan kiezen! Een proeverij bestaat namelijk uit 3 lessen, waar je kunt ontdekken of de cursus bij je past. De kosten hiervoor zijn €30 voor alle instrumenten en zanglessen naar keuze en €15 voor dans en koren. Het aanbod is gevarieerd en voor alle leeftijden! Kijk voor meer informatie hierover op onze website: www.kaliberkunstenschool.nl of bel naar 088-4868700.

Zing mee met één van onze kinderkoren

Amusing Popkids (groep 4 t/m 8) is het kinderkoor van Kaliber in Oldenzaal. Het koor oefent elke dinsdag van 16.00 tot 16.45 uur onder leiding van Nadine Braam. In Almelo zijn er The Cool Kids, door kinderen uit groep 3 t/m 6. Ook dit koor repeteert elke dinsdag van 16.00 tot 16.45 uur, maar dan onder leiding van Martijn Bakker in Almelo. Jij krijgt nu de mogelijkheid om zeer voordelig mee te zingen in deze koren. Je kunt je elk moment aanmelden en dan tot de zomervakantie meezingen voor maar €19,95 in het koor van jouw keuze.

Voor meer informatie over deze en andere cursussen staat op www.kaliberkunstenschool.nl/cursusaanbod-tubbergen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen