Ruud Alberink biedt alle jongedames gratis wasbeurt aan

Foto: Schröder Carwash

Je 25e verjaardag vier je maar één keer. En als je dat dan doet, moet je het goed doen. Voor de bedrijfsleider van Schröder Carwash in Tubbergen, de nu nog 24-jarige en als vrijgezel van het leven genietende Ruud Alberink, zat er dus niks anders op dan met een ludieke actie op de proppen te komen.

Komende maandag is Ruud jarig en op die dag zal hij van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat alle dames van 18 t/m 30 jaar een gratis wasbeurt aanbieden. “Van hun auto dan hé, we houden het hier netjes”, lacht wasstraat-eigenaar Hennie Schröder. “Ruud is normaliter zo druk met het bedrijf dat hij haast geen tijd heeft voor vrouwen, maar aanstaande maandag is het een keertje helemaal anders. We hopen dat dan veel jongedames hem een fijne verjaardag willen wensen en gebruikmaken van deze eenmalige kans.”

Anderen, behalve dus de al eerder genoemde jongedames, kunnen ook profiteren doordat ze ’s maandags voor half geld mogen wassen. Ruud’s verjaardag zal zo niet ongemerkt voorbij gaan, verwachten ze bij Schröder Carwash. Naast de jarige zullen een aantal andere medewerkers hun handen uit de mouwen steken om de rij wachtenden zo kort mogelijk te houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen