Fortburgers niet langer ‘dakloos’, nieuw onderkomen bij Eetcafé Fox

Foto: Bianca Lucas

In aanloop naar de naderende carnavalsperiode moest caranvalsvereniging De Fortburgers na de sluiting van Hotel Fortkamp in allerijl op zoek naar een vervangende residentie. Deze is gevonden in Eetcafé Fox, eveneens in Tubbergen.

Naast de eigenaren, Harry en Francis Wijering, is de sluiting van Fortkamp tevens een bittere pil voor de verenigingen die het café als uitvalsbasis hadden. Zowel de Biljartvereniging Fortkamp als Dartclub Fortkamp 2 verplaatsen hun activiteiten naar Fox. Een extra geplaatst biljart moet organisatorische problemen voorkomen. Ook de jubilerende CV De Fortburgers heeft er een nieuwe buitenresidentie gevonden. “Carnaval vier je gezamenlijk. De Fortburgers zijn dan ook van harte welkom”, aldus eigenaar Joris Fox.

De geplande Flodderparty, 23 januari aanstaande, alsook de carnavalsactiviteiten vinden plaats in de nieuwe locatie. Voorzitter van de vereniging Mart Woesthuis sprak namens De Fortburgers zijn dankbaarheid uit. “Voor ons kwam de sluiting van Fortkamp toch nog onverwachts. Carnaval begint over 2 weken, dus er was haast bij geboden om een nieuw onderkomen te vinden. Joris Fox reageerde bijzonder begripvol op ons verzoek om van Fox een buitenresidentie te maken. We kregen alle medewerking en dat waarderen we ontzettend”, aldus de preses.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen