CSI Twente weer in top 100 van Nederlandse evenementen

Foto: Mark Mensink

Met afgelopen jaar 63.000 bezoekers en veel aandacht van verschillende media, is CSI Twente in Geesteren ook in de jongste top 100 van belangrijkste evenementen in Nederland opgenomen.

In deze ranglijst worden de 100 grootste publieksevenementen van Nederland op verschillende punten met elkaar vergeleken. De analyse richt zich op de gehele evenementenmarkt van festivals, publieksbeurzen en sportevenementen, tot (jaar)markten, voorstellingen/concerten en parades/optochten.

CSI Twente staat op een zeer verdienstelijke 44e plaats van de 50 evenementen waar een entreeheffing is.

Hoogst genoteerde springconcours

De monitor omvat verschillende ranglijsten en de profielen van de 100 grootste gratis toegankelijke en entreeheffende evenementen. In de uitgebreide analyse wordt gekeken naar genres, belang, gemeenten, social media en sponsoren. Onlangs kwam de nieuwste editie uit. Hieruit blijkt dat het Amsterdam Dance Event koploper is in de ranglijst entreeheffende evenementen. De Vierdaagse Nijmegen pakt voor de 6e keer op rij de koppositie bij de vrij toegankelijke evenementen.

Wat betaalde paardensportevenementen aangaat, scoort Military Boekelo (40) het hoogst. Van de concoursen staat het CSI Twente nog hoger dan Indoor Brabant (46) en Jumping Amsterdam (49).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen