Brandcube uit Albergen viert het eerste lustrum

Foto: Brandcube

Het fullservice internetbureau Brandcube uit Albergen bestaat aankomende maand alweer 5 jaar. Begonnen als Keupink Labs is het bureau, dat onder leiding staat van Job Keupink, uitgegroeid tot Brandcube.

De focus bij het jonge bedrijf ligt sterk op digitale producties, zoals het bouwen van websites en webapplicaties. Daarnaast betrekken de inmiddels 9 creatieve specialisten bij Brandcube graag bedrijven naar de wereld van morgen middels de modernste technieken. “Belangrijk hierbij is dat techniek nooit het doel op zich is, maar enkel een middel. Er wordt gekeken naar de doelstelling van de klant en welke technische oplossingen daar het beste bij passen”, vertelt Job vol passie. “Op deze manier worden naast websites en shops ook handige applicaties ontwikkeld, bijvoorbeeld om (interne) bedrijfsprocessen te optimaliseren.”

In 5 jaar tijd is Brandcube gestaag gegroeid in zowel opdrachten als personeel. Zo wordt er gefocust op de persoonlijke ontwikkeling van individuele teamleden. Hier is dan ook veel ruimte voor, geeft Job aan. Hij vindt het fantastisch om te zien dat deze persoonlijke ontwikkeling exponentieel groeit wanneer het deelt en je aan elkaars kennis optrekt.

Brede klantenkring

Het werk van Brandcube is niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels werken ze voor vooruitstrevende regionale bedrijven als Steggink, Het Foodatelier, Inc. Merkbeleving, SKEPP, Boermarke en Green Orange. Maar ook buiten de regionale grenzen wordt er gewerkt voor organisaties als Fysius en GGnet. De komende jaren wil Brandcube die sterke digitale kennis blijven ontwikkelen en zich nog verder focussen op langdurige relaties met bedrijven in de regio Twente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen