Henry Loohuis neemt het eerste vaatje in ontvangst tijdens Haringparty Fleringen

Op de eerste haringparty van Twente, gehouden in Fleringen, zijn zo’n 75 ondernemers afgekomen. De veiling van het traditionele ‘eerste vaatje’ bracht meer dan €2.000 voor de plaatselijke muziekvereniging op.

Het zogenaamde noaberkuiern (speeddaten voor ondernemers) sloeg geweldig goed aan. Per 5 minuten werd er aan de tafels door gewisseld. Zo legden de aanwezige ondernemers vele nieuwe contacten met collega’s uit – voornamelijk – Noordoost Twente.

Na de informele kennismakingsronde werd er een vaatje haring volgens Amerikaans systeem geveild, waarvan de opbrengst naar muziekvereniging Levenslust uit Fleringen ging. Er waren rondes van €25, €50 en €100. Er werd flink op geboden door diverse bedrijven. Henry Loohuis van Loohuis Communicatie en IT was de laatste bieder en kon het vaatje haring in ontvangst komen nemen.

Vervolg

Het idee van het noaberkuiern voor bedrijven uit Noordoost Twente i.c.m. de veiling, het naborrelen en de vele positieve reacties van de aanwezigen heeft de organisatie doen besluiten er in elk geval een vervolg aan te geven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen