KDD voert een ‘gouden uurtje’ in

De feesttent voor de Mid-Summerparty van KDD in Albergen
De feesttent voor de Mid-Summerparty van KDD in Albergen
Foto: KDD Albergen

In 2014 begonnen een aantal leden van Keet De Dampkring, ook wel afgekort tot KDD, met het organiseren van 2 jaarlijkse feesten in Albergen: de Pre-Pasenparty en de Mid-Summerparty. Deze zijn begonnen als klein feest voor bezoekers van de jongerenkeet.

Inmiddels staat op zaterdag 17 september staat alweer de derde editie van de Mid-Summerparty voor de deur. Vanwege de aanhoudende groei van de feesten is er besloten om er een vergunning voor maximaal 500 bezoekers aan te gaan vragen bij de gemeente. De KDD’ers laten dus niets meer aan het toeval over.

Nieuw dit jaar is het gouden uurtje. Tijdens het eerste uur van het feest, van 20.30 tot 21.30 uur, zullen er enkele aantrekkelijke aanbiedingen zijn: 10 glazen bier voor 8 munten en 5 glazen Hugo of wijn voor 4 munten. “Dit om de bezoeker een zo goedkoop mogelijke avond te bezorgen. Ook de entree is daarom gratis”, laten de jongemannen van KDD weten. Daarnaast krijgen bezoekers de hele avond bij elke bestelling van 3 drankjes (of meer natuurlijk) zonnebrillen en andere zomerse accessoires, zolang de voorraad strekt

Het feest zal gehouden worden aan de Vleerboersweg 8 in Albergen. DJ’s Dirk en Pimme zullen vanaf 20.30 uur beginnen met draaien in de tent.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen