‘Huub ontmoet Herberg’

Afgelopen zaterdag heeft het team van Kapper Huub hun personeelsfeest in Droste’s Herberg gevierd.

Het idee hiervoor is ontstaan bij gezamenlijke gasten, aan tafel in het horecabedrijf en in de kappersstoel. “Twee verschillende bedrijven waarbij gastvrijheid centraal staat en beide in Tubbergen, dat jullie niet eerder aan elkaar gedacht hebben…”

Carola en Sandra, als het creatieve team van Kapper Huub, en Esther Schoneveld van Droste’s Herberg gingen aan de slag met deze suggestie. Na de eerste ontmoeting waren ze gelijk enthousiast en kwamen er veel leuke ideeën op tafel.

Personeelsfeest

Na het ontvangst met koffie, thee en wat lekkers in de salon gaat het team te voet op pad. Onderweg kregen ze van Harald Droste een knolselderijsoep geserveerd bij het kampvuur, om vervolgens bij diens herberg aan te komen middels originele wegwijzers. Daar branden volop kaarsjes en vuurkorven om de sfeer nog verder te verhogen. Het voorgerecht werd op lange planken geserveerd, een proeverij van verschillende streekproducten. Op de ‘vretpiep’ van Snieders Frans werd het hoofdgerecht bereid. En een coupe van blauwe bessen ter afsluiting.

Het was lang gezellig, warm en knus buiten onder de veranda. “We kijken terug op een origineel, smakelijk en gezellig personeelsfeest. We hebben elkaar gevonden en ontdekt, en wat hebben we geluk gehad met het weer”, aldus de organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen