Het trio Liet is een wereldspeler in hun vakgebied

Leden van het BGT krijgen een rondleiding bij Trioliet
Leden van het BGT krijgen een rondleiding bij Trioliet
Foto: BGT

Trioliet, een echt familiebedrijf dat sinds 1950 door de 3 broers Liet uit Purmerend is opgebouwd. Zo’n 65 leden van Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT) bezochten onlangs de hoofdvestiging.

Trioliet is een familiebedrijf dat al meer dan 65 jaar gespecialiseerd is in het voeren van rundvee, waarbij innovatie en ontwikkeling voorop staan. Inmiddels werken er wereldwijd zo’n 230 mensen, waarvan het grootste deel in Oldenzaal. Trioliet fabriceert veevoermachines. Met hun machines worden dagelijks wereldwijd duizenden koeien gevoerd. Kortom, een wereldspeler binnen hun vakgebied. Mooi detail is dat veel BGT-leden betrokken zijn geweest bij de laatste grote aanbouw.

Na een introductie en het bekijken van de bedrijfsfilm mocht een rondleiding natuurlijk niet ontbreken. Kees Liet, 1 van de 3 directeuren, en pr-manager Jeroen Meijerink namen de BGT’ers mee over het terrein en door de fabriek. In totaal beschikt Trioliet over ruim 5 hectare aan bedrijfsterrein, waarvan 2 hectare bebouwd. Er wordt niets op voorraad geproduceerd, maar enkel op bestelling. Dit komt door de vele verschillende opties en modellen, zo’n 200 in totaal. Om de voorsprong te behouden in deze branche moet men constant investeren in slimme, innovatieve ontwikkelingen én mensen.

Na de rondleiding werd de middag afgesloten met een hapje en drankje in de Triopub, de in-house bar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen