Wijnproeverij valt goed in de smaak bij Tubbergse tennissers

Foto: De Acehof

Afgelopen vrijdag was er voor alle vrijwilligers van de Tubberger tennisvereniging een gezellige avond in de sportkantine van de Acehof. De club kan terug kijken op een zeer geslaagde bijeenkomst.

Allereerst bedankte voorzitter Thijs Hulsbeek de vrijwilligers die zich in het afgelopen jaar hebben ingezet voor de club. Een periode waarin veel werk werd verzet, iets waarop iedereen trots mag zijn.

Na het openingswoord werd het woord gegeven aan Jan Kiers van slijterij ’t Raedhuys. Hij verzorgde een geheel verzorgde wijnproeverij op locatie. De avond stond daarmee in het teken van smaak en genieten. Verschillende witte, rode en zelfs rosé wijnen werden ingeschonken. Bij iedere wijnsoort had de wijnkenner een goed verhaal en er was veel interactie met de groep.

Nadien ontving aftredend bestuurslid Judith Ypma een prachtige bos bloemen en een flesje wijn. Zij werd door de voorzitter in het zonnetje gezet en bedankt voor haar inzet binnen het bestuur. Uiteraard werd er nog even gezellig nageborreld.

Reacties

Cookieinstellingen