High tea als voorproefje van het vertrek naar Geesteren

Nog een paar maanden en het is zover; een aantal bewoners van verpleeghuis MeulenbeltZorg in Tubbergen verhuizen naar de nieuwe locatie Erve Mensman in Geesteren.

Afgelopen maandag namen bewoners van huiskamer De Streu symbolisch afscheid van 2 van hun huisgenoten en 2 medewerkers. Niet met een kale handdruk, maar met een uitgebreide en feestelijke high tea.

High tea

De kopjes worden volgeschonken en de handen gaan richting de etagère. De scones met clotted cream, lemon curd en jam, de cup cakes, zalmrolletjes, sandwiches, brownies, gevulde cake en hartige muffins laten zich goed smaken.

Tegen het einde van de high tea volgt er nog een verrassing voor de bewoners en medewerkers die naar Erve Mensman verhuizen. Zij krijgen een mooi ingepakt afscheidspresentje. Onder het cadeaupapier gaat een bord schuil met daarop allerlei trefwoorden die herinneren aan de tijd in Tubbergen en die een voorschot nemen op de nieuwe woning in Erve Mensman. ‘Good thoeskomm’n’ en ‘good goan’ valt er o.m. te lezen. Niemand die hier aan twijfelt.

TriviumMeulenbeltZorg

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 1.900 medewerkers en 1.300 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt het zorgbedrijf onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering.

TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen