Een boer knuffelen?

Foto: AJK Tubbergen

Koeien in de wei een knuffel geven, dat kennen we onderhand wel. Zoiets moet het bestuur van de AJK in Tubbergen gedacht hebben; tijd dus voor iets nieuws. Daarom introduceren ze het ‘boer knuffelen’, iets dat niet toevallig rond 1 april bekendgemaakt is.

Boer Zoekt Vrouw, ga maar aan de kant. Een heuse boer of boerin een hechte knuffel geven, dat is pas echt laten zien dat je geeft om de agrarische sector. Met een dergelijke ludieke oproep kwamen de agrarische jongeren gisteren naar buiten, inclusief bijpassende foto van een jonge meid op hoge hakken en een boer in overall en met laarzen aan.

De spitsvondige 1-aprilgrap gaat zelfs nog verder. “Boeren worden gezien als eerlijke, betrouwbare, hardwerkende mensen. Vaak schiet er bij de boer dan een knuffel bij in. Het blijkt dat veel mensen graag een sterke, oprechte knuffel van een leuke betrouwbare boer of boerin willen. De eerste mensen zijn al geweest en met groot succes”, aldus Eline Spalink. Ook collega Suzanne Ruesink is enthousiast geworden door het verhaal van Eline. “Ik ga het ook aanbieden. Mensen kunnen kiezen of ze m’n vader of mij willen knuffelen, want ja, mensen willen toch wat te kiezen hebben.”

Reacties