Dierenartspraktijk Geesteren uitgebreid naar Almelo

Nee, het was echt geen 1-aprilgrapje. De nieuwe vestiging van Dierenartspraktijk Geesteren in Almelo werd daadwerkelijk gisteren geopend.

Ter gelegenheid van de opening werd een flink aantal honden getrakteerd op een luxe diner, dat de viervoeters vaak in luttele seconden naar binnen schrokten. Hun baasjes kregen een rondleiding door het pand aan de Ootmarsumsestraat en konden zich uitgebreid laten voorlichten over deze nieuwe Almelose dierenartspraktijk. Hier bleek behoorlijk wat behoefte aan, want gedurende de hele open dag liepen mensen in en uit.

Dat dierenarts Corné van der Bijl en zijn team na 20 jaar in Geesteren nu eveneens in de dichtstbijzijnde stad neergestreken zijn, is geen toeval. Sinds 2 jaar houden ze er namelijk al spreekuur bij een dierenspeciaalzaak. Dit beviel zo goed, ook wat de cliënten betreft, dat een permanente vestiging in Almelo eigenlijk niet meer dan logisch is. Men kan er met alle gezelschapsdieren terecht, net als voor pony’s en paarden.

We kunnen terugkijken op een ontzettend leuke, drukbezochte en ook voor de honden hele smakelijke middag! Iedereen heel…

Dierenartspraktijk Geesteren 发布于 2017年4月1日

Reacties