Deadline voor inschrijving Rabo Clubkas Campagne nadert

Infoavond over de Rabo Clubkas Campagne
Foto: Redactie

Verenigingen en stichtingen uit de gemeente Tubbergen die klant zijn van de Rabobank kunnen zich nog t/m 23 april inschrijven voor de Rabo Clubkas Campagne. Daarna sluit de inschrijving definitief.

Rabobank Noord en West Twente kent een nieuwe sponsorformule in de vorm van de Rabo Clubkas Campagne. Waar voorheen de bank zelf het sponsorbudget verdeelde, is deze beslissing nu in handen van de klanten van de bank. De ruim 102.000 klanten (vanaf 12 jaar) van de bank kunnen hun favoriete clubs helpen door hun stem uit te brengen. Op deze manier verdelen de klanten €125.000 onder de verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de campagne.

Stemcode

Op 2 mei ontvangen Rabo-klanten hun persoonlijke stemcode, die ze kunnen gebruiken t/m 22 mei. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële bijdrage voor de vereniging of stichting. Vervolgens worden de definitieve bijdrages op 31 mei bekend gemaakt aan de deelnemende clubs op een afsluitende avond.

De Rabo Clubkas Campagne komt voor de meeste verenigingen en stichtingen in de plaats van donaties of sponsoring. Inschrijven voor de Rabo Clubkas Campagne kan via de website www.rabobank.nl/nwt. Hier zijn ook de voorwaarden voor deelname te vinden.

Reacties