Coen Swijnenberg is de grote publiekstrekker op Paaspop Albergen

Een deel van de organisatie van Paaspop Albergen
Foto: Redactie

De kaartverkoop voor Paaspop Albergen, georganiseerd door Stichting Paaspop Albergen, verloopt goed. Dat laten voorzitter Bjarne Kleine Schaars van Stichting Paaspop Albergen en voorzitter Bart Klaassen van jongerencarnavalsvereniging De Bokk’n Hörnkes desgevraagd weten.

Op zondag 16 april (eerste paasdag) zullen Coen Swijnenberg, Local Heroes en Hilversum House Mafia de bühne in de feesttent op de locatie aan de Ootmarsumseweg in Albergen betreden. De feesttent zal vanaf 21.00 uur geopend zijn. De leeftijd is vanaf 16 jaar en kaarten zijn in de voorverkoop á €10 verkrijgbaar bij café/bierlokaal Morshuis. Aan de kassa betaald men €12,50, e-tickets zijn verkrijgbaar via de website.

Ook zal deze avond Drive-in show Magnus met dj Henry en dj Pimme voor sfeer weten te zorgen in de ongetwijfeld bomvolle feesttent.

Paasvuur

Het paasvuur in het dorp, dat eveneens wordt georganiseerd door de leden van de Albergse jongerencarnavalsvereniging, zal om 20.30 uur worden ontstoken door prins Wim en sik Richard van carnavalsvereniging de Alberger Bökke en door jeugdprins Chris en sik Coen. Dit vindt plaats op de aangewezen locatie aan de Kemnaweg.

Voor kinderen zijn er vanaf 20.00 uur lampionnen te koop in het voorcafé van Morshuis, waarna men om 20.15 uur gezamenlijk naar het paasvuur zal lopen.

Reacties