First Day of Summer Festival kiest eigen weg

Het succesvolle First Day of Summer Festival viert op zaterdag 24 juni 2017 haar negende editie. De organisatie slaat dit jaar een eigen weg in met de populaire techno- en houseproducer De Sluwe Vos als hoofdact.

De organisatie van First Day of Summer Festival heeft voor de negende editie van het festival één van Nederlands grootste festival-dj’s vastgelegd als hoofdact: De Sluwe Vos. De populaire techno- en houseproducer host samen Jan van Kampen, onderdeel van Dekmantel Soundsystem, een aparte house- en technostage.

De andere hoofdact is festivallegende Kees van Hondt. Van Hondt is de koning van de feestmuziek, polonaise en opblaasattributen en is een waar begrip in de festivalwereld. Van Hondt is bekend van feestjes in Tivoli Vredenburg Utrecht, het Sziget Festival in Boedapest en keert jaarlijks terug als een van de grote afsluiters van Lowlands. Ook De Sluwe Vos stond afgelopen zomer geprogrammeerd als afsluitende act van dat driedaagse popfestival. Het Enschedese dj-duo Vossenjacht, bekend van maandelijkse feestjes in poppodium Atak in Enschede, deelt een stage met Kees van Hondt. Vossenjacht draait volgens het motto ‘dat danst alle kanten op’ en voorziet publiek van gezellige pop- en discomuziek.

De organisatie van First Day of Summer Festival in Geesteren slaat met deze programmering een eigen weg in. “We verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en willen door onze passie te volgen echt iets moois neerzetten”, zegt Sander Veldhuis veelbelovend, “en dat kan alleen door acts te programmeren waar we zelf ook enthousiast van worden.”

Op 1 mei 2017 start de kaartverkoop. Early bird tickets kosten €10 en zijn verkrijgbaar via www.firstdayofsummerfestival.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen