Rechtsopvolger van VVV gemeente Tubbergen op zoek naar personeel

Glinsterend Tubbergen
Glinsterend Tubbergen
Foto: Mark Mensink

Het toeristenseizoen is gestart en Stichting Toeristisch Glinsterend Tubbergen (STGT), de opvolger van de VVV in de gemeente, zoekt daarom een beleidsmedewerker die meedenkt over alle ontwikkelingen.

STGT i.o. heeft op 1 januari 2017 de taken van de ‘oude’ VVV overgenomen. “Als samenwerkingsverband tussen de toeristische ondernemers in de gemeente Tubbergen hebben we deze Stichting in het leven geroepen”, legt Jan Brunninkhuis namens de stichting uit. “De belangrijkste doelen zijn de samenwerking te verbeteren, de toerist bekend te laten worden met de gemeente Tubbergen en bovenal zorgen voor een goede samenwerking met de overige regio’s in toeristisch Twente.”

De gezochte medewerker moet wat samenwerkende ondernemers betreft goed hoofd- en bijzaken kunnen scheiden, alsmede overheid, bedrijven en overige partijen weten te verbinden. Het is echter geen ‘9 tot 5’ baantje, weet Brunninkhuis al. “Iemand die graag met mensen werkt en na durft te denken over de lange termijn. Die ideeën om kan zetten in doelen, mensen kan enthousiasmeren en passie heeft voor toerisme, Twente en de gemeente Tubbergen. Bij voorkeur heb je een hbo-opleiding gevolgd, met een toeristische of hospitality achtergrond.”

De baan is in eerste instantie voor 28 uur, maar er is een doorgroeimogelijkheid naar 36 uur in de week. Sollicitaties, inclusief cv en motivatie, mogen naar [email protected] worden gestuurd.

Dit is de eerste vacature die de stichting heeft en waarschijnlijk volgen er nog meer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen