St. Cecilia huldigt jubilarissen

Zondag werden er 10 jubilarissen in het zonnetje gezet tijdens het voorjaarsconcert van muziekvereniging St. Cecilia bij Tante Sien in Vasse.

Het voorjaarsconcert begon het openingsnummer Pochahontas onder leiding van dirigent Edwin Luttjeboer. Onder leiding van Robert Brookhuis en Gerrit Kelder lieten de jeugdleden, in het bijzijn van hun ouders, vervolgens horen wat ze het afgelopen hadden geleerd op hun blaas- of slaginstrument. Na dit verassend optreden speelden de jeugd- en slagwerkgroep, onder leiding van Kelder, om beurten hun ingestudeerde nummers zoals onder andere Marswaardig, Afro latino mix en Short and snappy.

In de pauze was het de eer aan wethouder Roy de Witte en bondsvoorzitter Jack Stolp om 10 leden, die al vele jaren de basis vormen van St. Cecilia, toe te spreken en in het zonnetje te zetten. Voor onderstaande leden werd een uitzonderlijke waardering uitgesproken voor hun trouwe repetitiebezoek en positieve bijdrage in de ontwikkeling en continuering van de muziekvereniging. Nagenoeg al deze leden van St. Cecilia dragen bij, of hebben op een positieve manier bijgedragen, door actief deel te nemen in de jeugd, -concert, -kleding of muziekcommissie.

Gehuldigd zijn:

  • 12,5-jarig lidmaatschap: Britt Lansink, Jordie Nijhuis
  • 25-jarig lidmaatschap: Frank van der Aa, Jan Droste, Veronic Lummen-Mulstege, Anouk Rikmanspoel-Rolefes  , Kim Asbreuk-Rolefes
  • 40-jarig lidmaatschap: Annemarie Lammerink-Roordink
  • 50-jarig lidmaatschap: Annie Lummen-Hortsman, Gerrit Lansink

Na de huldiging werd het programma voortgezet met de jeugd, waar Zonne Kooy en Sophie Mensink een solo voor jun rekening namen. De slagwerkwerkgroep en fanfare sloten af met het nummer This is what it feels like van Armin van Buuren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen