Leden van MANS ‘on tour’

Ruim 30 leden van MANS Twente hebben vorige week een bezoek gebracht bij Descotech Metal in Weerselo en Paul Rikhof Installatiebedrijf in Langeveen.

De eigenaren Benno Masselink (Descotech) en Paul Rikhof, eveneens leden van MANS Twente, gaven uitleg over het ontstaan van hun bedrijf en verzorgden een rondleiding. Ook een afvaardiging van Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT) kwam een kijkje nemen.

“We weten in grote lijnen wel van elkaar wat we doen. Maar om precies uit te leggen wat de werkzaamheden zijn, biedt een bedrijfsbezoek uitkomst. Vandaar dat we deze avond hebben opgezet”, vertelt Paul Rikhof, die samen met Ruben Poffers en Niek Hannink de organisatie op zich had genomen. Zijn installatiebedrijf is gevestigd in Langeveen. Met 20 jaar ervaring binnen de installatietechniek is het een begrip geworden in de regio en een specialist op het gebied van dakbedekking, duurzame oplossingen, elektra, goten en zinkwerk, loodgieterswerkzaamheden en verwarming en cv-ketels.

Descotech Metal

Ook werd Benno Masselink van Descotech Metal benaderd om mee te doen. Hij hoefde niet lang na te denken over het gedane verzoek en was daardoor eveneens een gastbedrijf voor de leden van MANS Twente. Descotech Metal is gevestigd op industrieterrein De Echelpoel in Weerselo en actief op het gebied van plaatwerk, constructie, apparatenbouw en bouwkunde. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn zij in staat complexe projecten in de metaal af te ronden, eventueel voorafgegaan door bouwkundige uitvoerwerkzaamheden in eigen huis. Ook levert Descotech een grote diversiteit aan metalen producten in kleine en middelgrote series en soms als enkel product. Staal en aluminium zijn de materialen die er voornamelijk worden verwerkt.

Mogelijk vervolg

Na deze inspirerende toer bij de bedrijven werd er bij Paul Rikhof nog gezellig na geborreld. “We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen over de opzet van deze avond”, laat hij weten. “Al heeft het een leerzame insteek, het was vooral heel gezellig en ongedwongen. Dat is ook wat de leden van MANS willen.” De kans is dan ook groot dat op later tijdstip opnieuw een dergelijke bedrijvenavond wordt georganiseerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen