Hendrik Marsman krijgt ‘leeftijdsontslag’

Dominee Hendrik Marsman
Foto: Redactie

Op zondag 25 juni aanstaande neemt dominee Hendrik Marsman afscheid.

Ds. Marsman is sinds 2011 de predikant van de Protestantse Gemeente in Tubbergen. Hij neemt afscheid vanwege het bereiken van de 70-jarige leeftijd. Het beleid van de landelijke Protestantse Kerk is dat een dominee dan niet langer aan een gemeente verbonden kan blijven.

’s Middags 15.00 uur vindt de afscheidsdienst plaats in de Protestantse Kerk in Tubbergen. Dominee Marsman zal zelf voorgaan in deze dienst en het koor Zang en Vriendschap verleent haar medewerking. Aansluitend zal om ongeveer 16.30 uur de afscheidsreceptie plaatsvinden in De Delle, waarbij afscheid wordt genomen van Hendrik en Annalies Marsman.

Alle leden van de Protestantse Gemeente Tubbergen en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor de afscheidsdienst en de afsluitende afscheidsreceptie in De Delle.

Afscheidcadeau

Diegenen die dominee Marsman een afscheidscadeau willen geven, kunnen een financiƫle bijdrage storten op rekeningnummer NL44RABO0151427127 van de Diaconie Protestantse Gemeente o.v.v. afscheidscadeau ds. Hendrik Marsman.

De totale opbrengst gaat naar Actie Boodschappenmand. Mensen die het financieel minder breed hebben ontvangen hiervan een boodschappenmand met belangrijke levensbehoeften.

Reacties