Grote opkomst bij jaarlijkse sponsordag Preston Palace

Foto: Preston Palace

Zaterdag werd de jaarlijkse sponsordag bij Preston Palace georganiseerd. Meer dan 150 sporters, gehuld in sporttenue, kwamen enthousiast naar het bijzondere hotel in Almelo.

De dag startte met een foto met alle gesponsorde teams. Een sportief gezelschap bestaande uit enthousiaste volleyballers, hockeyers en voetballers. Zelfs het Preston Palace ralleyteam was van de partij. Bij elkaar een indrukwekkend gezelschap van zo’n 150 personen, met o.a. een team van voetbalclub STEVO uit Geesteren.

Na het fotomoment luisterden de sportievelingen naar de motiverende speech van directeur Carlo Slag. Zijn woorden van dank en trots werden beloond met een daverend applaus en daarna gingen de sporters hun weg binnen Preston Palace. Heerlijk zwemmen onder de flonkerende sterrenhemel in het subtropisch zwemparadijs of op avontuur gaan in de spannende indoor-kermis.

Van groot belang voor de regio

Het all-inclusive hotel Preston Palace telt 318 hotelkamers met in totaal bijna 1.000 bedden. Met jaarlijks ruim 200.000 gastnachten en een bezettingspercentage van boven de 86% is Preston Palace van groot belang voor de regio.

Er zijn bijna 500 mensen werkzaam bij Preston Palace.

https://twitter.com/stamsnieder/status/881078460436938752

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen