Mandervener actief in de Tour for Life

René Mensen
René Mensen
Foto: Eigen

Wat is er nou verschrikkelijker dan mensen in je omgeving een strijd aan te zien gaan die ze mogelijk nooit zullen winnen? Hoe sterk een persoon ook moge zijn, soms lijkt het lot al bezegeld voordat ze die strijd fatsoenlijk aangegaan kan worden.

Dagelijks worden mensen met kanker geconfronteerd. Door deze verschrikkelijke ziekte worden niet alleen de zieken zelf getroffen, maar ook hun familie, vrienden, naasten en kennissen. René Mensen uit Manderveen is één van de vele voorbeelden wie dit is overkomen. Zijn vader moest in 2011 de strijd opgeven tegen deze verschrikkelijke ziekte. Sindsdien hebben of krijgen er bijna dagelijks personen in zijn omgeving met kanker te maken. René: “Ik wil dan ook de strijd aangaan: voor de zieken, maar tegen de ziekte.” Hiervoor heeft hij besloten zijn passie voor fietsen in te zetten in de strijd tegen kanker en daarom is hij één van de deelnemers aan de Tour for Life.

Kankeronderzoek

Gedurende de Tour for Life fietsen de deelnemers van 27 augustus t/m 3 september binnen 8 dagen ruim 1.400 kilometer, van Italië naar Rotterdam, om geld in te zamelen voor de Daniel den Hoed Stichting. Met de opbrengst hiervan kan deze stichting vechten voor succesvol kankeronderzoek.

Niemand verdient het om de consequenties van kanker te moeten ervaren, dan wel direct, dan wel in je omgeving. René en zijn compagnons steunen om kanker kansloos te maken kan ook op financiële wijze via www.tourforlife.nl/rene-mensen. Elke bijdrage is welkom, hoe klein dit bedrag ook moge zijn. “Elke euro brengt ons weer een stap dichter tot het vinden van een remedie. Bovendien kan deze verschrikkelijke ziekte iedereen treffen. Wanneer het een naaste van u zou zijn, had u zelf ook gewenst zoveel mogelijk steun te ontvangen”, laat René weten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen