Solexrit in Albergen start ditmaal op vrijdag

Foto: Solexrit Albergen

Met een volle tank en goede zin zijn ze er helemaal klaar voor. “In de verte hoor je de solexen al aankomen rijden”, grapt voorzitter Nick Oude Geerdink van Solexrit Albergen.

Er zit echter ook wel en kern van waarheid in. In en rond Albergen zijn vele teams druk aan het rondrijden op hun trots. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Ze laten niets aan het toeval over, aldus Oude Geerdink. “Dan mogen wij dat ook niet doen. Ook wij zijn er weer klaar voor en met een goed gevuld rennerskwartier hebben wij er wederom hoge verwachtingen van.”

Aanvang

Zoals eerder gemeld is er dit jaar het een en ander veranderd. De 24-uursrit start dit jaar op vrijdag 8 september om 19.00 uur. Het welbefaamde eerste uur door het café van Morshuis blijft onveranderd. Het verkleed rijden op zaterdag 9 september begint om 18.00 uur en duurt tot 19.00 uur, waarna aansluitend de finishvlag wordt gezwaaid.

Programma

Het gehele weekend zullen de jongens van Distel FM en het Geziet FM deelnemers en toeschouwers voorzien van een muzikale noot. Zij draaien hun plaatjes vanuit de feesttent. Zaterdagavond zal er nog een band worden toegevoegd die de avond compleet maakt. De feesttent is overigens het gehele weekend gratis toegankelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen