Passie voor Auto’s omgedoopt tot het AVIA Festival on Wheels

Foto: AVIA Festival on Wheels

Het automotive event in Albergen genaamd Passie voor Auto’s gaat vanaf de komende editie verder onder een nieuwe naam: AVIA Festival on Wheels.

Blij en erg enthousiast zijn de organisatoren Wouter Kemperink, Thijs Kemperink en Remi Groothuis over de komst van hoofd- en naamsponsor AVIA, bekend van de tankstations. Volgens de autogekken zal het evenement een enorm positieve boost krijgen. “Passie voor Auto’s was al een erg leuk evenement, maar in ons hoofd waren we al verder dan de realiteit”, aldus Wouter Kemperink. “De plannen die we hebben zijn ontzettend mooi, maar het moet ook allemaal haalbaar zijn. Met de komst van AVIA is dit het geval.”

Nieuwe naam, logo en datum

Op zondag 6 mei 2018 zal AVIA Festival on Wheels voor het eerst op de geheel nieuwe opzet plaatsvinden. “We hebben een nieuwe website, evenals een vernieuwde Facebook-pagina”, aldus Thijs Kemperink. “De passie voor mooie en unieke auto’s is nog steeds de hoofdreden van dit evenement, maar ook zullen er vele andere voertuigen op ons evenement aanwezig zijn”, vult hij aan. “Daarnaast vinden we het belangrijk dat dit evenement een familie-uitje wordt, daarom bieden we vertier voor het gehele gezin. Voor de dames en de kinderen zal er ook een heel mooi programma in elkaar gezet worden.”

De voorliggende periode zal de organisatie besteden aan het geven van nog meer vorm aan het evenement. Remi Groothuis vertelt: “Op de website kan iedereen in de aankomende maanden op een speciaal daarvoor ingericht blokkenschema zien wat er allemaal op het menu staat. Van een rondrit tot een echte live autoveiling. En van goochelshows voor kinderen tot het kans maken op een ballonvaart.”

Samenwerking

Ook directeur Niek Weghorst van AVIA Weghorst is blij met deze samenwerking. “Toen de heren enkele weken geleden bij ons aanklopten met hun plannen, waren we meteen enthousiast. Nadat we het idee binnen ons pr- en marketingteam hebben laten landen is besloten een meerjarig contract te tekenen met de organisatie”, aldus Weghorst. “Voor ons was het erg belangrijk dat het hele gezin naar een mooi evenement kan gaan, en dat we affiniteit hebben met auto’s behoeft natuurlijk geen uitleg.”

Opgave

Wie meer informatie over het evenement wil of zich wil opgeven met zijn/haar bolide kan dit doen op www.aviafestivalonwheels.nl. Wegens een maximaal aantal voertuigen op het terrein wordt tijdig opgeven geadviseerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen