HUUB breidt uit tot beautyfarm

Monique en Huub Steggink
Monique en Huub Steggink
Foto: Mark Mensink

Naast bijvoorbeeld het laten knippen en verven van je haar, kan er bij ‘Kapper Huub’ inmiddels veel meer nu de schoonheidssalon van Judith Peddemors, FF NiX genaamd, overgenomen is.

Dromen, durven, doen… Zo luidde bijna 2 jaar geleden de titel van een folder ter ere van de nieuwe kapsalon van Kapper Huub en tevens het nieuwe onderkomen van FF NiX, bovenin het pand aan de Reutummerweg in Tubbergen. Ook nu is die koptekst weer van toepassing, zij het met een andere betekenis. “Je kunt oneindig dromen, maar soms dwingt je gezondheid je tot het maken van bepaalde keuzes. En de gezondheid van Judith laat het runnen van FF NiX niet langer toe”, vertelt kapster Monique Steggink. “Een moeilijke beslissing, maar helaas ook onvermijdelijk. Anderhalf jaar na de start werd ze ziek. Eerst was Judith heel strijdbaar, zoals het hoort. Gelukkig hoefde ze geen bestraling of chemokuur te ondergaan. Toch nam de onmacht op het werk toe. Het ging niet op haar manier, zoals zij zich dat destijds had voorgesteld. Vlak voor de zomervakantie vroeg ik haar of ze dit nog wel wilde. Dat bleek niet meer het geval.”

Huub en Monique besloten hierop om de schoonheidsbehandelingen, van ontharing tot (bruids)visagie en het zetten van wimperextentions of aanbrengen van gellak, bij de haarsalon te betrekken en zo tot een totaalconcept te komen. De uitbreidingen in de bedrijfsvoering hebben er ook toe geleid dat er een andere huisstijl werd geïntroduceerd en de totale beautyfarm tot simpelweg HUUB omgedoopt is. “Het gaat ons om een snel resultaat van de behandeling. Terwijl ze bijvoorbeeld wachten totdat er een kleurtje in het haar komt, kunnen ze mooi tussendoor de nagels laten doen. Zo hadden we vorige week nog een hele groep van bruiloftgangers die achter elkaar aan bod kwamen”, omschrijft Monique. “Judith is huidverbeteringsspecialist, iets wat je bepaald niet zomaar wordt. Ze werkt hier nog steeds en we zijn hartstikke blij met haar. Nu kan ze haar eigen dagen bepalen, zonder de stress van het ondernemen erbij te hebben. We zijn nu één team, de kapsters en schoonheidsspecialistes bij elkaar.”

Voor het maken van een afspraak kan met tel. 0546-622888 worden gebeld. Een Whatsapp-berichtje naar tel. 06-38607909 is ook voldoende.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen