Griezelige kleurwedstrijd tijdens kinderboekenweek in Geesteren

De vrijwilligers van de bibliotheek in Geesteren hebben met een spannende kleurwedstrijd extra aandacht besteed aan het griezelthema van de kinderboekenweek. Alle leerlingen van de Aloysiusschool hebben ruim een week de tijd gehad om een mooie, en tegelijkertijd een beetje enge, tekening in te kleuren.

Ruim 70 kinderen bleken erg hun best te hebben gedaan om een vrolijke of griezelige plaat te maken. Aan de jury de immer schone taak om daar de 5 mooiste tekeningen uit te kiezen. Op vrijdag de 13e werden de prijzen uitgereikt. Voor 5 kinderen werd het een geluksdag, namelijk Merle Kienhuis van groep 2, Milan Dijkhuis (groep 3), Nina Horst (groep 4), Florian Timmerhuis (groep 5) en Noa Krikhaar (groep 7-8).

Alle prijswinnaars mochten proosten met een glas ‘bloedwijn’, ze kregen een griezelbroodje en een leuke prijs. Voor alle meegekomen broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes was er een horrorsnoepje en koffie voor de ouders. De vrijwilligers van de bieb zijn van plan vaker iets extra’s te organiseren.

De tekeningen hangen nog tot Halloween (31 oktober) in de bibliotheek. Wie dat wil mag zijn tekening op komen halen. Iedereen mag gratis boeken lenen. De openingstijden van de bieb zijn maandag, woensdag en vrijdag van 14.00-16.30 uur. Daarnaast is het gebouw op maandag- en vrijdagavond van 18.30-20.00 uur geopend.

Bijgaand enkele foto’s  van de mooie tekeningen en de prijswinnaars.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen