Herfstvakantie in Manderveen gestart met het LEGO-bouwfestijn

Gistermiddag was het weer zover, het grote LEGO-bouwfestijn in de gymzaal van het Kulturhus in Manderveen.

Meteen vanaf 13.30 uur liep de zaal al vrij snel vol met kinderen uit Manderveen en omgeving. Niet lang daarna was de zaal weer bezaaid met LEGO, Duplo en Lightstax (soort van lichtgevende Duplo-stenen).

Voor een bedrag van €3 kon het grut de gehele middag spelen, kregen ze een bon om drinken met een koekje en een pannenkoek te halen. Ook kregen ze een bon waarmee ze een frisbee en tas konden inkleuren met een LEGO-figuurtje erop of mochten ze een treintje of LEGO-ketting bouwen. Wat ze met de bon maakten mochten ze ook meenemen naar huis.

De opkomst stemde de organisatie meer dan tevreden. Hoewel er wel wat minder kinderen aanwezig waren dan vorig jaar, was het zeker niet minder gezellig. Met 72 kinderen was de gymzaal gezellig druk. Buiten werd de gehele middag pannenkoeken gebakken tot alles op was. De bar van het Kulturhus was de hele middag open, zodat wachtende ouders iets te drinken konden bestellen.

Het LEGO bouwfestijn duurde tot 16.30 uur. Toen moest de organisatie echt tegen de kinderen zeggen dat ze moesten stoppen. De organisatie en de firma dolopbouwen.nl, welke alle benodigde LEGO heeft verzorgd, vonden de middag meer dan geslaagd en gaan de middag ook volgend jaar houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen