Oliebollen van Bakkerij Koopmans beste in de buurt

Foto: Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie

Bakkerij Koopmans uit Tubbergen, dat onlangs nog het predicaat hofleverancier kreeg, is de beste oliebollenbakker van Noordoost-Twente. Dat blijkt uit de jaarlijkse AD Oliebollentest.

Voor menig oliebollenbakker is het dé maatstaf of zijn/haar bruine baksels de smaaktest van het publiek doorstaan, de immer spannende oliebollentest. Bakkerij Koopmans scoort hierop ditmaal een 7,3 als cijfer. Daarmee eindigen ze op plaats 68 van de 75 beste oliebollenmakers die meededen aan deze test. “Daar zijn we zeer tevreden mee”, aldus de bakker.

Uit het juryrapport blijkt dat de bollen van de Tubbergse bakkerszaak goed vallen. “Herbert Koopmans won met zijn oliebollen een vakwedstrijd in Noord-Nederland. Dat betekent dat hij zijn mannetje staat. Lekkere korst, fris tintje van de appel, goede vulling. Keurig.”

Er werden overigens 250 verkooppunten door heel Nederland bezocht. Bakkers die na de 75e plek zijn geëindigd, worden niet meer in het lijstje vermeld.

Vandaag de uitslag van de #ADoliebollen test binnen gekregen. Onze oliebollen zijn beoordeeld met het cijfer 7,3. Daar zijn we zeer tevreden mee.Volgens het smaakoordeel en eindconclusie hebben we de perfecte oliebol gebakken: ‘Herbert Koopmans won met zijn #oliebollen een #vakwedstrijd in Noord-Nederland. Dat betekent dat hij zijn mannetje staat. Lekkere korst, fris tintje van de appel, goede vulling. Keurig.’Hieronder een filmpje van hoe wij onze oliebollen bakken. Eet smakelijk…..

Geplaatst door Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie op woensdag 27 december 2017

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen