Hans Weusthof nieuwe interim-directeur SWTD

Foto: Hans Weusthof

Kees Barendsen zal per 31 december zijn werkzaamheden als directeur voor SWTD (Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland) beƫindigen.

Met ingang van 1 januari 2018 worden de directietaken bij de SWTD overgenomen door Hans Weusthof, zo maakt het bestuur bekend.

De nieuwe interim-directeur heeft zijn sporen verdiend in het beroepsonderwijs, eerst als docent en de laatste 21 jaar als directeur van verschillende onderdelen bij Saxion Hogescholen. De afgelopen 5 jaar was hij bij Saxion werkzaam als directeur bij de Academie Mens & Maatschappij, alwaar zijn affiniteit met het sociale werk sterk is gegroeid.

Daarnaast is de in Rossum woonachtige Weusthof voorzitter van de raad van toezicht bij Impuls, de welzijnsorganisatie van Oldenzaal. Hans Weusthof heeft een bedrijfseconomische achtergrond.

Zijn achtergrond en ervaring sluiten volgens bestuurslid Anny Masselink-Poppink goed aan bij de doelstelling, de ontwikkelingen en het werkterrein van SWTD. “Met deze benoeming van Hans Weusthof, samen met de medewerkers en de inzet van alle vrijwilligers, blijft de dienstverlening vanuit de Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland gegarandeerd.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen