Misdadig gezellige nieuwjaarsreceptie BGT

Bij ondernemersplatform Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT) begon het jaar gisteravond met haar traditionele nieuwjaarsreceptie bij Tante Sien in Vasse.

Na Bram Moskowitz en De Feestfabriek kwam dit jaar Peter R. de Vries naar Twente als gastspreker. En in de zaal stond een recordaantal gasten, want maar liefst 140 ondernemers waren erbij.

Piet Klingeman en Robin Geerdink blikten namens het bestuur terug op 2017 en vooruit op 2018. BGT groeide vorig jaar met 20 nieuwe leden en ook haar netwerkevents, waarin kennis delen en samenwerking centraal stonden, trokken volop animo.

Voor het aankomende jaar staat ook alweer een goedgevulde agenda klaar. Bijvoorbeeld BGT-cafés met specifieke kennissessies, bedrijfsbezoeken in Albergen, de Zwarte Cross en bezoek aan een wedstrijd van Borussia Dortmund in maart. Voor dit laatste bemachtigde het BGT 100 kaarten, uniek voor dit soort voetbalwedstrijden.

Peter R. de Vries

Na de nieuwjaarsspeech ging de aandacht over naar Peter R. de Vries. Onder leiding van journalist Eddy van der Ley vertelde hij over zijn carrière, zaken zoals de Puttense moordzaak en over het leven als misdaadverslaggever die bij beruchte criminelen niet bepaald populair is. Ook vragen uit de zaal werden volop beantwoord met dezelfde nuchtere en zelfverzekerde visie, zoals iedereen De Vries ook van tv kent.

Na afloop namen de ondernemers uitgebreid de tijd voor de netwerkborrel. Onder het genot van uitgeserveerde gerechtjes werd een borrel gedronken op het nieuwe jaar. Een jaar waaraan het BGT met veel energie en ambitie begonnen is.

Reacties

gallery
54678
Bij ondernemersplatform Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT) begon het jaar gisteravond met haar traditionele nieuwjaarsreceptie bij
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20180110/crimineel-gezellige-nieuwjaarsreceptie-bgt/
2018-01-10T09:08:31+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/01/10090757/Peter-R-de-Vries.jpg
Nieuws