‘Weg met kledingstress, twijfels en miskopen’

Gerdien Letteboer
Foto: Klerenenkleur.nl

Per 1 januari is Gerdien Letteboer uit Tubbergen gestart met haar bedrijf Klerenenkleur.nl om – met name – individuele vrouwen blij te maken met een kledingstijl die helemaal past bij hun uiterlijk en persoonlijkheid; dat is haar passie.

Weet je vaak niet wat je aan moet doen? Hangen er veel miskopen in je kast? Of ben je afgevallen en weet je nu niet meer wat wel of niet mooi staat? Kortom: heb je geen idee wat jouw kledingstijl is? Dan is een kleur- en stijladvies echt iets voor je. Gerdien gaat samen met jou op zoek naar de beste versie van jezelf. “Ik geloof er in dat je je zelfverzekerder voelt als je kleding draagt die bij je past. Daarom adviseer ik je over halslijnen, roklengtes, sieraden en de beste kleding voor jouw figuur. Aansluitend geef ik je advies over welke kleuren je niet alleen goed staan, maar die ook passen bij wie je bent.”

Naast een shopsessie in de winkel, komt Gerdien ook graag bij mensen thuis voor een ‘shop in eigen kast’. Ze laat zien hoe je je kleding (op een andere manier) kunt combineren, om zo het maximale uit de garderobe te halen. “Met kleding en kleur laat je bewust en onbewust zien wie je bent. Ik ga je helpen anders te kijken naar je kleding, zodat je andere keuzes kunt maken.”

Voornamelijk vrouwen maken gebruik van het advies van Gerdien, maar ook voor groepen kan ze sessies verzorgen. Bijvoorbeeld een gezellige workshop voor vriendinnen, waarin iedereen kort persoonlijk advies krijgt. Of trainingen voor winkelpersoneel en ondernemers, onder het motto ‘meer omzet door de juiste presentatie’.

Wie haar doelgroep ook is, Gerdien probeert vooral een positieve verandering teweeg te brengen. “Ik vind het fantastisch om te zien hoe mensen kunnen veranderen na mijn adviezen.” Ook toe aan zo’n verandering? Bezoek dan eens haar website: Klerenenkleur.nl.

Reacties

article
54777
Per 1 januari is Gerdien Letteboer uit Tubbergen gestart met haar bedrijf Klerenenkleur.nl om –
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20180111/weg-kledingstress-twijfels-en-miskopen/
2018-01-11T18:09:41+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/01/11180903/IMG_2436.jpg
Nieuws