Oetscheeter voor het team van Ruben Droste

Tijdens het carnavalsgala van de Spekscheeters wordt een persoon of een groep onderscheiden als blijk van waardering voor de inzet voor het dorp in het afgelopen jaar, al kan deze prijs ook worden uitgereikt aan iemand die zich in de kijker heeft gespeeld of Vasse op de kaart heeft gezet.

Dit jaar was het geen hij of een zij, maar werd de 30e Oetscheeter uitgereikt aan het voltallige team van PLUS Droste. De supermarkt is al sinds jaar en dag een van de belangrijkste voorzieningen voor de bewoners van het dorp. Deze sociale ontmoetingsplek speelt daarmee een cruciale rol in de leefbaarheid.

Daarnaast is de onderneming zeer betrokken bij het verenigingsleven en zet men zich in voor een socialer Vasse.  Onder aanvoering van eigenaar Ruben Droste (Ruben van ’n Sjouw) en 3 dochters Carmen, Milou en Kirsten nam het team bezit van het podium en werd Ruben, door voorzitter Walter Kemna, de felbegeerde onderscheiding omgehangen.

Het bloemetje werd diezelfde middag bij de familie thuis overhandigd aan zijn vrouw Jacqueline. Het laat zich raden dat deze Oetscheeter een prominente plaats krijgt in de supermarkt. Of de slogan ‘Alles in de tent voor 50%’ ook geldt voor het komende carnaval in Vasse…?

Reacties

gallery
56216
Tijdens het carnavalsgala van de Spekscheeters wordt een persoon of een groep onderscheiden als blijk
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20180211/oetscheeter-team-ruben-droste/
2018-02-11T10:39:44+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/02/11103721/DSC_2665.jpg
Nieuws