De Delmar zet warme band met Turftrappers voort

Foto: Turftrappers

Elk jaar, voorafgaand aan de grote carnavalsoptocht van carnavalsvereniging de Papsleef’n, krijgen de hoogheden van carnavalsvereniging de Turftrappers en hun gevolg een warm onthaal bij De Delmar in Geesteren.

Dit jaar gebeurde dit alweer voor de vijftiende keer. Een moment om bij stil te staan, volgens president Thijs Oude Steenhof van de Turftrappers uit Langeveen en Remi Groothuis, eigenaar van De Delmar.

De familie Groothuis is als één van de eerste grote sponsors betrokken geweest bij de oprichting van de Turftrappers, nu ruim 18 jaar geleden. Remi Groothuis: “De warme band die mijn ouders met de Turftrappers hebben opgebouwd zet ik graag voort. De verbroedering die wij tussen de dorpen Langeveen, Bruinehaar en Geesteren ervaren vinden wij fantastisch en willen we graag in stand houden.”

Thijs Oude Steenhof vult aan dat verbroedering het thema van carnaval moet zijn. “Voordat wij aan de prachtige optocht in Geesteren starten, worden we bij De Delmar voorzien van een warme kop koffie, belegde broodjes en niet te vergeten heerlijke gehaktballetjes. Dit zorgt voor de nodige bodem om warm en fit aan de optocht te kunnen beginnen. Deze wijze van verbroedering laat zien hoe mooi carnaval kan zijn.”

De Delmar

Bij De Delmar, een landelijk opererende totaalleverancier die al meer dan 40 jaar actief is op het gebied van kantoor- en bedrijfsinrichting, was het kantoor aan de Lutkeberg speciaal voor deze dag versierd.

Op de foto staan Groothuis senior, Remi Groothuis en Emmy Kroezen, prins Rudie en adjudant Jos met de hofdames Ivonne en Erna, president Thijs Oude Steenhof en de jeugdhoogheden Floor Mensen en Naomi Oude Elberink.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen