Pleuni de Boer haalt genoeg stemmen voor Expeditie Robinson: “Yeah!”

Foto: Pleuni de Boer

De oud-Manderveense Pleuni de Boer heeft voldoende stemmen gekregen om door te mogen naar de castingdag van Expeditie Robinson.

“Yeah! Het is gelukt”, jubelt De Boer. Vanmorgen om 10.00 uur kreeg ze te horen dat de stemmen geteld zijn en dat ze naar de volgende afvalronde mag, wat bestaat uit een castingmoment in april. Dan mag de Zwolse sportdocent opnieuw bewijzen dat ze uit het juiste hout gesneden is. Mocht ze ook dat overleven, mag ze naar het eiland vertrekken en meedoen aan het populaire tv-programma.

De afgelopen week was enorm zenuwslopend, vertelt ze. “Ik was op vakantie. Nou ja vakantie… ik was constant bezig met deze challenge. Waar ik Nederlands hoorde praten, ben ik naar ze toegestapt en heb ik gevraagd of ze op me wilden stemmen. Dan scheelt het om een aparte naam te hebben. Pleuni hoor je immers niet zo vaak. Maar ik ben er 100% voor gegaan en het is nu dus gelukt. Echt super!”

Uiteraard dankt de sportieve meid iedereen die haar gesteund heeft en een stem uitbracht.

Lees meer

Ja mensen daar is ie dan!!! Zoals beloofd bij het behalen van de 2000 stemmen: 7 burpees in bikini in de sneeuw en jawel met een temperatuur van -13 graden #ikbenrobinsonOpgelet! Luister goed naar de video en hoor wat ik ga doen bij 4000 stemmen! Iedereen die stemt en deelt onwijs bedankt, ik waardeer echt de steun van alles en iedereen! Groetjes van Pleuni

Geplaatst door Pleuni de Boer op woensdag 28 februari 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen