Slag & Borst doneert flink aan de Verjaardagbox

Foto: Verjaardagsbox Gemeente Tubbergen

Tijdens de inpakavond werden de vrijwilligers van Verjaardagsbox Gemeente Tubbergen verrast met een cheque van €1.000.

De dames van Slag & Borst uit Manderveen kwamen het geldbedrag brengen als opbrengst van het jaarlijks georganiseerde X-MAS festival. “Hier kunnen we enorm veel kinderen blij maken. Bedankt dames”, aldus de dames van de Verjaardagsbox

Slag & Borst

In 2013 haalden de 6 vriendinnen die samen Slag & Borst vormen, een verbastering van de toenmalige Manderveense etherpiraat Slag & Barst, voor het eerst geld op voor een goed doel. Dat was destijds Pink Ribbon.

Tijdens de tweede editie in 2014 draaiden zij opnieuw 24 uur lang non-stop geheimzenderplaatjes.

Zondag 17 december 2017 gaven de dames een vervolg aan het grote succes tijdens de Kerst Barst Los.

Verjaardagsbox

De box wordt samen met een heerlijke verjaardagstaart van de plaatselijke bakker een dag voor de verjaardag thuisgebracht door een van de vele vrijwilligers.

De inhoud van de box voor kinderen tot 12 jaar bestaat uit een cadeautje voor de jarige, slingers, ballonnen, wat lekkers zoals chips of popcorn, ranja en een traktatie voor op school.

Voor kinderen vanaf 12 jaar is de box gevuld met een lekkere taart, een cadeautje voor de jarige, een zak chips, fles cola en mogelijk een cadeaubon voor bijvoorbeeld een activiteit of het eten van een ijsje of shoarma met vrienden of iets dergelijks.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen