Nieuwe huisgenoten voor de Kapelhof

Sharon Helthuis en Geerda Warnet
Sharon Helthuis en Geerda Warnet
Foto: Mark Mensink

Sharon Helthuis en Geerda Warnet zijn als nieuwe huisgenoten gestart met het geven van yin yoga- en pilateslessen in de Kapelhof, een monumentaal pand in hartje Ootmarsum.

De nieuwe huisgenoten, waar al diverse lessen (o.m. hatha en do in yoga, ademhalingtechnieken en mindfulness) onder de naam Dochters van Twente plaatsvinden, zijn beide heel blij om deel te kunnen nemen aan dit bijzondere concept van ‘energieleveranciers’.

Geerda Warnet

Geerda Warnet werkt vanuit haar basis als fysiotherapeut en haar grote belangstelling voor de bewegende mens. De klacht achter de klacht maakte haar nieuwsgierig en opende de weg naar haar holistische mens benadering. Lichaam en geest krijgen bij haar de aandacht.

Naast het werken in haar eigen praktijk voor haptotherapie geeft ze lessen in pilates en heeft ze veel aandacht voor adem en bewegen. Ademhaling, ontspanning en meer energie is het thema van haar lezingen die ze met regelmaat verzorgt.

Sharon Helthuis

Sharon Helthuis is werkzaam als gediplomeerd docente (vinyasa yoga en yin yoga) en is gecertificeerd pilates-instructeur. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk als voedings- en gewichtsconsulente en begleidt mensen naar een gezonde levensstijl zonder geraffineerde suikers. “De combinatie yoga en gezonde voeding brengt mensen in innerlijke en uiterlijke balans”, benadrukt Sharon.

Lessen

Voor meer informatie en aanmeldingen kan men contact opnemen met:

Naast de wekelijkse lessen staan er ook workshops gepland. Op zondag 13 mei kunnen moeders verrast worden met een workshop Sta in je powerhouse.

Donderdag 19 juli is er een workshop voor iedereen die nieuwsgierig wordt van het thema Energie en balans met de puurheid van chocola.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen