Ontslag voor ‘centerfold’ Mechteld Geesing

Mechteld Geesing
Mechteld Geesing
Foto: Toonen & Wientjens

Na alle ophef rondom Mechteld Geesing, de gebiedsmakelaar voor de kern Tubbergen die gehuld in een sexy outfit de Panorama haalde, heeft Tubbergen Bruist besloten de samenwerking met haar te beëindigen.

Ook het bedrijf dat de opdracht kreeg van Tubbergen Bruist, Kienhuis Bouwmanagement uit Almelo, heeft de conclusies getrokken en Mechteld vanmorgen op staande voet ontslagen.

De projectgroep geeft als reden dat de vertrouwensrelatie met haar “niet meer te herstellen” is. De vertrouwensbreuk is ontstaan na de rondvraag in een vergadering tussen beide partijen, inmiddels 2 weken geleden. Daar ontstond een gesprek over dergelijke optredens van Mechteld. Er werd volgens een woordvoerder gevraagd of zij voorbereid was op eventuele opmerkingen hierover en of dit ook gevolgen kon hebben voor Tubbergen Bruist. “We besloten dat dit verder een privézaak van Mechteld is en hebben in goede verstandhouding de vergadering afgesloten.”

Kort daarna bleek dat Mechteld de media had opgezocht over gesprek. “Daarin werden wij onjuist en buiten de context van het gesprek geciteerd, waardoor het dorp en de gemeente Tubbergen in een negatief daglicht zijn gesteld. Dat vinden wij jammer en geheel onnodig. Zo gaan wij in Tubbergen niet met elkaar om. Het is nu ondenkbaar dat Mechteld weer voor ons aan de slag gaat”, laat de groep weten.

Reactie

Mechteld had naar eigen zeggen deze wending, althans haar ontslag, totaal niet zien aankomen. “In het ergste geval zegt Tubbergen Bruist ‘we zetten onze samenwerking niet voort’. Dat een werkgever die opstelling dan eigenlijk een-op-een overneemt, dat had niemand kunnen voorzien.”

Een modellencarrière ambieert de 37-jarige schone uit Enschede niet. “Ik hou van de bouw en de projectontwikkeling. Dat vind ik een geweldig vakgebied”, vertelt ze.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen