BTK Kraamzorg voldoet aan strengste kwaliteitseisen

Foto: CC0

BTK Kraamzorg heeft de jaarlijkse audit met succes doorlopen en behoudt daarmee het ISO-certificaat.

BTK Kraamzorg is sinds 2013 in het bezit van het ISO-certificaat en wordt jaarlijks onderworpen aan een kritische audit door de onafhankelijke partij Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA). Zij beoordelen of het kwaliteitsmanagementsysteem nog steeds aan alle normeisen voldoet: ‘zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het’. Dat zijn 3 belangrijke items waar een organisatie streng op gecontroleerd wordt.

Compliment

“We voldoen nog steeds aan alle strenge normen”, stelt directeur Jan Torny van BTK Kraamzorg met genoegen vast. “Dit is een groot compliment voor alle medewerkers en voor het beleid van BTK Kraamzorg. Temeer omdat er organisatorisch wijzigingen zijn doorgevoerd om de efficiency en de betrokkenheid van de medewerkers te vergroten.Zo werken wij nu met zelforganiserende teams en hebben wij een nieuw automatiseringssysteem geïmplementeerd. Ondanks deze wijzigingen wisten wij het kwaliteitsniveau vast te houden en verder te verbeteren.”

Kwaliteit in hoog vaandel

De kwaliteit staat binnen BTK Kraamzorg hoog in het vaandel. Naast de certificeringen ISO-9001 en Zorg voor Borstvoeding (WHO/UNICEF), staan alle kraamverzorgenden geregistreerd in het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg. Daarnaast is BTK Kraamzorg aangesloten bij alle Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s) in haar werkgebied. Deze VSV’s bestaan uit zorgverleners rond zwangerschap en geboorte. Het doel hiervan is om de zorg voor de zwangere en pasgeborene verder te verbeteren.

Over BTK Kraamzorg

BTK Kraamzorg is een dynamisch en innoverend bedrijf dat met enthousiasme en ambitie kraamzorg levert. Ze levert kraamzorg in Twente, inclusief regio Hardenberg/Dedemsvaart, en de regio Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer en Zutphen).

De kracht van BTK Kraamzorg is ‘één op één zorg verlenen vanuit het hart’. Dat zegt eigenlijk alles over de kwaliteit en betrokkenheid van de zorgverleners bij het kraamgezin.

Reacties

article
59457
BTK Kraamzorg heeft de jaarlijkse audit met succes doorlopen en behoudt daarmee het ISO-certificaat. BTK
https://tubbergen.nieuws.nl/nieuws/20180514/btk-kraamzorg-voldoet-aan-strengste-kwaliteitseisen/
2018-05-14T11:33:29+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/332/2018/05/14113236/adult-baby-bed-225744.jpg
Nieuws