Reutum is een cafetaria rijker

Stefan Kötter van Bays
Stefan Kötter van Bays
Foto: Mark Mensink

Zalencentrum en discotheek Bays in Reutum is uitgebreid met een van alle gemakken voorziene cafetaria.

Tijdens afgelopen Hemelvaartsdag gingen de deuren van het nieuwe bedrijfsonderdeel voor het eerst open. “Dat liep meteen behoorlijk storm. Het weer was goed en mensen zijn natuurlijk heel benieuwd naar wat we ervan gemaakt hebben”, zegt Stefan Kötter van Bays. “Dit was er nog niet in het dorp en iedereen is erg enthousiast.

Het idee speelde al een tijdje. “Maar als je wat doet, moet je het goed doen. Daarom hebben we een moderne en energiezuinige installatie aangeschaft.”

Breed assortiment

“Op woensdag hebben we onze shoarmamenu’s en schnitzelmenu’s in de aanbieding. Dan betaal je voor een heel menu maar € 5. En op donderdag zijn onze buckets kip slechts €10. Sowieso loopt de laatst genoemde echt enorm goed, ook in ons café.”

Naast een warme hap, kunnen ‘hongerige magen’ er bijvoorbeeld ook terecht voor rijk belegde broodjes. “En ook belangrijk: fatsoenlijke koffie.”

IJs

In het voorjaar en de zomermaanden is er ambachtelijk schepijs. De populairste? “Likeur 43, zonder twijfel. Dat is ook de enige waar we altijd 2 bakjes van hebben, want die gaat heel snel”, vertelt Stefan. “Er zit zelfs een klein beetje alcohol in.”

Bezorging

Alleen eten in de buurt bezorgen, dan doen ze nog niet. “Nóg niet”, benadrukt Stefan. Plannen genoeg – wil de bevlogen ondernemer er maar mee zeggen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen