Eerste BGT-Café smaakt naar meer

Gisteravond was het eerste BGT-Café bij gastheer ’n Kaps in Tubbergen.

Tijdens dit laagdrempelig kennis-café over een thema stond het thema blockchain centraal.

Ondanks de tropische hitte was de opkomst een stuk hoger dan verwacht. Ongeveer 50 ondernemers kwamen af het eerste BGT-Café. Het woord café zegt het al: geen koffie met koek, maar een fris biertje met bitterballen.

Hoofdspreker Peter Langela van Novel-T nam de aanwezigen in begrijpelijke taal mee in de blockchain, wat volgens hem de grootste revolutie sinds de uitvinding van het internet is. Ondernemers stelden zich actief op en zo werd het een mooie sessie.

Ook kenmerkend aan het BGT-Café is de ‘noabraander’, een pitch waarbij een BGT-lid het podium krijgt. Deze dinsdag was de spotlight voor Miriam Braakhuis van Stayble uit Mander.

Afsluitend werd nog afscheid genomen van voormalig wethouder Tom Vleerbos, die regelmatig zijn gezicht liet zijn bij events van de BGT.

Tijdens de naborrel met een puntzak patat werd duidelijk dat het BGT-Café vraagt om herhaling. De opzet viel in de smaak. In 2 uurtjes tijd aan het eind van de middag, onder het genot van een hapje en drankje, even bijpraten met collega-ondernemers. Dat maakt naar meer. BGT-leden worden op de hoogte gehouden van het volgende BGT-Café met een nieuw thema, maar dezelfde opzet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen