Schaop’nböll’kes krijgt eigen stallingsruimte voor de carnavalswagens

Foto: pr8

Afgelopen woensdagavond is er tijdens de druk bezochte extra algemene ledenvergadering bij familierestaurant Troubadour door de aanwezige leden van carnavalsvereniging de Schaop’nböll’kes groen licht gegeven voor de realisatie van een stallingsruimte voor carnavalswagens.

Tijdens de vorige reguliere ledenvergadering was de opmaat al gemaakt voor de besluitvorming over de stallingsruimte. Een speciaal daarvoor opgerichte commissie heeft toen al een eerste presentatie gegeven over de mogelijkheden en alles wat bij een dergelijk besluit komt kijken. In die vergadering is toen besloten om de speciale halcommissie opdracht te geven om de haalbaarheid van een nieuwe stallingsruimte verder te gaan onderzoeken.

Historisch besluit

Nadat voorzitter Huub Frons alle leden welkom had geheten, sprak hij van een voor de vereniging historische avond. Niet alleen qua besluit, maar ook de opkomst was zeer hoog. Daaruit blijkt dat de realisatie van een nieuwe stallingsruimte enorm leeft onder de leden van de vereniging.

Namens de halcommissie gaf Hugo Koopman een uitvoerige en duidelijke toelichting. Hierbij kwamen alle aspecten die bij zo’n belangrijke beslissing horen ruimschoots ter sprake. Ook de taaiere onderwerpen zoals de financiële, juridische consequenties maar ook de toekomstige exploitatie van de stallingsruimte. Nadat de goede en terechte vragen van de leden waren beantwoord, werd er door de aanwezige leden unaniem voor de realisatie van de stallingsruimte gestemd. Met een tevreden gevoel kon de voorzitter dit besluit met de voorzittershamer officieel aftikken en de halcommissie de opdracht te geven om namens de vereniging verder te gaan met realisatie van de stallingsruimte.

De hal is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw die op het industrieterrein van Tubbergen gebouwd gaat worden. Naar verwachting zal de bouw nog dit jaar starten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen