Glasrijk heeft de Cogas Cultuurprijs 2018 gewonnen

Foto: Harry Kolk

Glasrijk Tubbergen heeft de Cogas Cultuurprijs, een beloning voor een bijzonder cultureel initiatief in de leveringsregio van het bedrijf, gewonnen.

Cogas wil middels deze cultuurprijs de kennis van kunst en cultuur vergroten en dit toegankelijk maken voor een groter publiek. Elk van de 9 gemeenten in het gebied is vertegenwoordigd in de commissie van het Cogas Cultuurfonds.

Uit de vele inzendingen worden jaarlijks 3 bijzondere inzendingen genomineerd voor een extra publieksprijs, de Cogas Cultuur Prijs.

Cheque

De Cogas Cultuurprijs bestaat uit een award en een cheque ter waarde van €1.000. Deze cheque en de award zal Gerald de Haan, directeur van Cogas, overhandigen tijdens het evenement dat van 3 t/m 7 oktober duurt.

Gerald de Haan, directeur van Cogas, over de Cogas Cultuurprijs en de winnaar van dit jaar. “Cultuur is een belangrijke verbinder van mensen. Daarom willen wij deze sector met het Cogas Cultuurfonds blijven stimuleren. Glasrijk Tubbergen wordt dit jaar al weer voor de 22e keer gehouden. Het is een veelzijdig en laagdrempelig evenement voor jong en oud. Met niet alleen exposities van glaskunst, maar ook inspirerende demonstraties en workshops in een gemoedelijke sfeer is het een prachtig evenement waarop
bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. Glasrijk Tubbergen belooft weer een gevarieerd en verrassend programma in petto te hebben. Het is geweldig dat wij hieraan kunnen bijdragen vanuit het Cogas Cultuurfonds.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen