Avondvierdaagse Reutum en Haarle onder ideale weersomstandigheden verlopen

Van dinsdag 19 juni t/m vrijdag 22 juni werd onder prima weersomstandigheden de Avondvierdaagse Reutum en Haarle gehouden.

Ook dit jaar had de organisatie ervoor gekozen gebruik te maken van diverse vertrek- en aankomstlocaties voor wandelroutes van 5 en 10 km. Met ruim 150 wandelaars was de zevende editie van de Avondvierdaagse Reutum en Haarle een groot succes.

Dinsdagavond en donderdagavond vertrokken de wandelaars vanaf Bays. De routes voerden door de Zoeke en over de Weuste. Op woensdagavond was de start vanaf Zorgboerderij De Korenschoof. Door kinderen en jongeren was er gezorgd voor ranja. De 5 km lopers wandelden over landgoed Baasdam.

De 10 km route was uitgezet over landgoed Baasdam en voerde langs de Fleringer Molenbeek en de Kroezeboom.

Vrijdagavond vertrokken de wandelaars vanuit de speeltuin van Café Restaurant De Molenberg. Ook nu prachtige routes door Haarle en over de Haarlerheide. Na afloop werden de fanatiekelingen op de ‘Via Gladiola’ ingehuldigd door Gerard Vrerink en de Reutumse muziekvereniging St. Jozef.

De wandelaars ontvingen vrijdag traditiegetrouw een medaille en daarnaast kregen kinderen een wandeldiploma. Ook dit jaar was er een Kinderquiz met vragen over dieren en de natuur. Maar liefst 6 ‘Freek Vonkjes’ hadden alle vragen goed en ontvingen allen een prijsje. De meeste kinderen bleken nog niet vermoeid na 4 wandelavonden en vermaakten zich onder het genot van een ijsje nog prima in de speeltuin.

Reacties