Winnaars ontdekkingstocht Vliegerfeest Twente zijn bekend

De winnaars met hun prijzen
De winnaars met hun prijzen
Foto: Vliegerfeest Twente

Dit jaar organiseerden de Twentse VliegerVrienden alweer voor de achtste keer een internationaal vliegerfeest.

Het vliegerspektakel keerde na een jaar ‘pauze’ terug en wel bij zalencentrum Spalink in Geesteren, een nieuwe locatie met veel potentie. Vele vliegeraars uit binnen- en buitenland wisten het evenement weer te vinden en zorgden ervoor dat de lucht boven Twente vol hing met bontgekleurde vliegers.

De bezoekers en deelnemers kwamen uit 35 verschillende woonplaatsen; uit de regio Twente, maar ook uit Hoogeveen, Loenen aan de Vecht, Almere, Deventer en zelfs uit Duitsland.

Winnaars

Tijdens het vliegerweekend konden de vele bezoekers meedoen aan een ontdekkingstocht. Bij aankomst kon men gratis een deelnameformulier meenemen waar 10 vragen plus een bonusvraag op stond, die hoofdzakelijk over het vliegeren en aanverwante zaken gingen. De antwoorden waren te vinden op het vliegerveld.

Meer dan 300 formulieren werden aan de bezoekers uitgedeeld en die gingen fanatiek op zoek naar de oplossingen. Met behulp van de aanwezige vliegeraars kwamen ze er meestal wel uit, zodat de bonusvraag (Hoeveel lampjes zitten in de lantaarnpaal op het terras?) doorslaggevend was.

De drie winnaars van de ontdekkingstocht komen uit Geesteren, Westerhaar-Vriezenveensewijk en Deurningen. Zij hebben de prijzen in ontvangst genomen en kunnen daarmee volgend jaar zelf meehelpen om tijdens het negende Vliegerfeest Twente de lucht nog kleurrijker te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen